Home » Over ons

Na bijna tien jaar ervaring in de autobranche hebben wij, Baker Dealer, besloten om begin 2015 een eigen bedrijf te starten met als doel diverse automobielen en autoreparaties aan te bieden tegen zeer gunstige prijzen.

Waarom bij ons? 

U heeft te maken met echte autoliefhebbers. Het is altijd een grote hobby van ons geweest! Vanuit dit oogpunt kopen wij onze auto's heel selectief en kritisch in, zodat wij alleen auto's, producten en diensten aanbieden die kwalitatief hoog zijn. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat we gericht zijn op elke doelgroep. Daarom bieden wij onze producten en diensten aan tegen zeer gunstige prijzen. 

 

Zoekopdracht

Heeft u op onze website niet de auto kunnen vinden die u zoekt? Baker Dealer biedt de mogelijkheid om voor u de juiste auto te vinden die aan u eisen voldoet. Dit is mogelijk omdat wij veel contacten hebben met verschillende dealers en lokale autobedrijven. Na een adviesgesprek gaan wij voor u de juiste auto zoeken, waarna er een afspraak gemaakt kan worden om de auto te bezichtigen bij ons op de zaak of bij u thuis!

 

Uw eigen auto verkopen?

Heeft u zelf een auto die u wilt verkopen? Baker Dealer koop ook auto's in en biedt dus de mogelijkheid de auto van u over te nemen tegen een eerlijke occasionmarkt prijs. Op deze manier handelen wij dus met eerlijke en lage prijzen. De mogelijkheid bestaat ook om uw auto in te ruilen bij ons.

 

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde occasion? Of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch voor advies of voor het maken van een afspraak!